Iberisk Eike-skinke "50% Iberisk Rase" (hele stykket skåret for hånd - Skiver
Produkt laget med den fremre ekstremiteten fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen.
Iberiske griser fra Brisa
Iberiske griser fra Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Saltingprosessen
Hos Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, noe som bidrar til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppholder seg i saltkammeret i en dag for hver kilo av den ferske delen, ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%.
Rase: 50% Iberisk
Fôring: Eikenøtter
Etikett: Rød
Energiverdi: 409.9 Kcal / 1701 KJ
Fett: 32.3 g
Mettet fett: 9.7 g
Karbohydrater: 1.0 g
Sukker: 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.6 g